Solar Climpo
Sistem acoperis fotovoltaic Riverclack. Montaj panouri fotovoltaice pe acoperis din aluminiu, otel inox si cupru.
acoperis fotovoltaic convex concav curbat
197
page-template-default,page,page-id-197,qode-social-login-1.1.2,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,side_area_uncovered,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
Title Image

Panouri fotovoltaice fără limite

Cu ajutorul Solar Climpo, aveți posibilitatea de a alege ce să instaleze și când să-l insteze. Pe un acoperiș Riverclack® existent, sau chiar de la începutul construcției, Solar Climpo se potrivește oricărui tip de modul fotovoltaic, cu orice dimensiune si grosime, fără a perfora acoperisul.

Rapid și ușor de instalat, consola Solar Climpo permite mișcările termice (dilatări) și ajută la reducerea costurilor prin eliminarea nevoii de structuri de montare (cu greutate ridicată) pe suprafața acoperișului.

Cu ajutorul a unui suport cu două sloturi de poliamidă, clemă de blocare din aliaj de aluminiu 5754 și un șurub de blocare, acțiunea de blocare geometrică a clemei fixează suportul pe profilul acoperișului. Modulul fotovoltaic solar este apoi fixat pe suport și blocat cu un șurub. Montarea se poate efectua si pe acoperisuri cu suprafață curbată.

Sistemul simplu permite, de asemenea, îndepărtarea și înlocuirea panourilor în caz de deteriorare, fără demontarea intreg sirului.