Riverclack
sisteme de acoperisuri din aluminiu cupru si otel inoxidabil
acoperisuri aeroporturi stadioane fotovoltaice
79
page-template-default,page,page-id-79,qode-social-login-1.1.2,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,side_area_uncovered,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
Title Image

ACOPERIȘ AUTOPORTANT STANDING SEAM RIVERCLACK®

Sistemul autoportant de acoperiș metalic Riverclack® a fost pe piață timp de aproape 30 de ani și a dovedit si demonstrat calitate si rezistență, în unele dintre cele mai dificile condiții climatice din lume.

Renumit pentru flexibilitate, rezistență excepțională și ușurința la instalare, Riverclack® este alegerea pentru arhitecții din întreaga lume care își doresc înaltă calitate în design.

Canalul de drenaj patentat, încorporat în panourile Riverclack®, demonstrează că sistemul poate fi instalat pe acoperișuri foarte lungi, plate, tip terasă, cu o pantă redusă de până la 0,28 °, prin eliminarea riscului de băltire, în timp ce clemele special de fixare si susținere, pe bază de rășini utilizate pentru instalare formează ruperea termica si permit dilatarea termică liberă a panourilor fără riscul de deteriorarea clemelor sau panourile în sine.

RENTABIL

Cu o durată lungă de viață, sistem cu întreținere redusă și instalare rapidă, Riverclack® este o soluție rentabilă pentru proiecte de mare anvergură dar și pt. cele mici deopotrivă.

DURABIL

Metale selecte, cum ar fi aluminiu, cupru și oțel inoxidabil sunt utilizate în combinație cu propria fiabilitate inerentă a sistemului acoperișului. Toate metalele sunt 100% reciclabile.

INSTALAREA RAPIDĂ

Instalarea este rapidă și ușoară și nu este nevoie de pre-asamblare a clemelor.

SISTEM DE MONTAJ FĂRĂ PERFORARE

Sistemul de blocare Riverclack® “fixarea ascunsă” se face fără perforații pe toată suprafața acoperișului și permite dilatarea termică liberă a panourilor.

POSIBILITATE CURBARE NATURALĂ

Cu probabil cea mai mare posibilitate de auto-curbare dupa baza structurală, panourile Riverclack® se pot auto-curba la o rază minimă de 25 m (0.7mm aluminiu finisaj natural), eliminând astfel costurile suplimentare ale mașinii de curbare.

COMPLET CIRCULABIL

Grație “temperamentului” metalelor utilizate, este posibil să se circule pe panourile de acoperis după instalare, fără a crea nici o deformare permanentă, chiar și după nenumărate solicitări pe suprafața acestora.

ETANŞ

Grație sistemului unic de imbinare fara garniture și a jgheabului incorporat, sistemul de acoperiș este etanș la apă chiar și atunci când este complet scufundat în apă.

Reducerea costurilor prin instalare ușoară

Pentru montajul Riverclack® nu sunt necesare nici un echipament specializat sau personal pentru instalare. Nu există nici o pre-asamblare a clemele (acestea sunt plasate în mod automat, în conformitate cu fiecare panou în timpul instalării) și izolația poate fi, de asemenea, instalată în mod continuu, reducând la minimum formarea de punti termice.

Viteza cu care sunt instalate sistemele Riverclack® pot oferi economii majore în timpul construcției și contribuie la realizarea unui proiect anterior datei de contractare.

SIMPLU,

SOLID,

EFICIENT.

Acțiunea unică de blocare geometrică a panourilor Riverclack înseamnă că sunt instalate sub presiunea piciorului, simplu prin apasare, pe clipsurile fabricate pe bază de rășini care formează o rupere termică și electrică eficientă între acoperiș și structura de dedesubt.

Întrucât sistemele de acoperiș tradiționale tip Standing Seam sunt sigilate și blocate cu un dispozitiv mechanic de stangere falț, Riverclack® prin sistemul de fixare special (“clack”), permite panourilor să se extindă în conformitate cu condițiile termice, fără daune prin frecare între panouri sau clipsuri.

Clipsurile sunt, de asemenea, extrem de rezistente la uzură și rupere. În timpul testării-ciclu termic, pentru a simula atât variațiile de temperatură și de mișcare a panoului, clemele au resitat si sunt ca și “noi” după echivalentul a peste 200 de ani.

TESTUL AIRBAG

Am supus panourile Riverclack® la teste de sarcină distribuite uniform în condiții de laborator. Panourile au fost instalate pe un dispozitiv de testare și un airbag din plastic a fost umflat apoi progresiv sub acestea pentru a simula efectele unui vârtej de vânt care trece peste acoperiș. Rezistența de sarcină tip sucțiune constatată de 7kN / m2, este în mare parte atinsă datorită detaliilor innovative de imbinare care asigură faptul că, cu atât mai mare sarcina aplicată, cu atât mai bine panourile se agață în clipsuri.

ETANȘEITATE

Într-un test extrem de solicitant pentru orice produs, un bazin a fost construit folosind panouri Riverclack® 550, cu nici un material de etanșare suplimentar lateral, ca bază. Piscina a fost apoi umplută cu apă, inundând sistemul Riverclack®, și timp de 45 de zile, timp în care nici o singură picătură de apă nu a pătruns sub acoperiș. De fapt, atunci când sistemul a fost demontat, chiar și canalul de drenaj integrant a conținut doar câteva picături de apă.

UN SUCCES GARANTAT

Canalul de drenaj este unul dintre avantajele principale ale sistemului Riverclack®. În condiții de furtună, apa poate încetini sau debitul este mai mare decât capacitatea de preluare a acoperișului. Cum nu are unde să curgă, nivelul apei se ridică și profilul este scufundat rapid.

Cu Riverclack®, canalul de drenaj captează orice apă care ar putea pătrunde sub panouri. Canalul de drenaj o duce departe la jgheab, eliminând riscul de scurgeri de infiltrații în clădire.

Prin eliminarea riscului de scurgere, canalul de drenaj Riverclack® permite montaj pe o înclinare a acoperișului mai mică și panouri cu lungimi mai mari. In anul 2009, CA Group Ltd. (UK) instalate aproape 1.000 de panouri pe Riverclack® acoperișul Prologis – centrul de distribuție Marks & Spencer în Bradford, Marea Britanie. Panourile au fost cu lungimea de 178m (584ft), cu o panta acoperișului de doar 1,5 °.

Sistemul Riverclack® poate fi instalat pe acoperișuri cu pante mici de pâna la 0,28 °.

Un singur sistem,

SOLUȚII Nenumărate

Panourile Riverclack® sunt oferite în 3 latimi standard:
500mm (19.69 “)
550mm (21,65 “)
600mm (23.62 “)

Cu toate acestea, avem, de asemenea, expertiza necesară și tehnologia pentru a produce panouri cu lățime personalizate pentru a se potrivi cu oricare și toate cerințele arhitecturale, funcționale și bugetare.

Panourile Riverclack® pot fi, de asemenea, drepte, conice, concave sau convexe și se curbează natural până la o rază de 25m (82ft), cu o mașină de proces este posibil a fi curbate, până la raze 3m (9.8ft) convexe și 8m curbare (26.2ft) concav. Este chiar posibil să se aplice o combinație de forme convexe și concave și mai multe raze, toate într-un singur panou liniar sau conic, până la o rază de 1,5m (4.9ft), într-o formă convexă.

Rolele de laminare poat fi echipate cu un kit de reducere treptată pentru a produce o lungime continuă de panouri cu lățimi conice și personalizate, chiar la fața locului (min. latime 170mm / 6,7 “, max. lățime 540mm / 21.25” la capătul panoului).

Atunci când acoperișul este caracterizat printr-o ușoară curbă dublă, este încă posibil să se folosească panouri Riverclack® drepte. Clipsurile adaptive permit panourilor drepte să urmărească curbura acoperișului, oferind un sistem simplu și rapid de construcție, chiar și în cazul unor forme complexe.