Riverclack Agora
Acoperisuri si fatade Riverclack Agora cu design special, extra plat, fara cute. Material utilizat aluminiu, otel inoxidabil si cupru. Posibilitate curbare concav si convex.
agora acoperisuri fatade plate design unic
178
page-template-default,page,page-id-178,qode-social-login-1.1.2,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,side_area_uncovered,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
Title Image

FAȚADA 5 LE CORBUSIER

Se vedem cladiri de sus a devenit tot mai frecvente în ultimul timp. Pe langa posibilitatile oferite de site-urile de imagini prin satelit, arhitectura combină adesea volume mai mari și mai mici, cu acoperișul clădirii inferioare văzută ca o fațadă de clădire mai înaltă.

Conceptul de acoperiș ca “a cincea fațadă”, introdusă de arhitectul Le Corbusier, este acum mai relevantă decât oricând: fie înclinate sau plate, acoperișurile au devenit o parte importantă a esteticii exterioare ale unei clădiri.

Folosind aceeași tehnologie unică și inovatoare Riverclack®, elegantele Noile panouri de metal pentru acoperișuri Riverclack® Agora oferă un finisaj neted, sofisticat, plat, aspect vital de a cincea fațada a clădirii.

Un singur sistem,

SOLUȚII Nenumărate

Conceput inițial pentru aplicații de acoperiș, Riverclack® Agora funcționează la fel de bine estetic și funcțional, ca o soluție de placare pereti și fațade ventilate.

Panouri cu lungimi personalizate vă permit să creați Fațadele netede, continue sau modele interesante folosind lungimi mai scurte în modele verticale, orizontale sau diagonale.

Finisajul neted și o gamă largă de materiale și suprafețe acoperite în care este disponibil, inclusiv panouri conice și panouri drepte care se auto curbează până la o rază de 60m înseamnă că Riverclack® Agora se potrivește și iese în evidență în orice context vizual.

VERSATILE

Sistemul Riverclack® Agora poate fi utilizat la fel de bine ca și o învelitoare de acoperiș sau placarea pereților.

DE LUNGĂ DURATĂ

Aliaj din aluminiu 5754 H18, oțel inoxidabil și cupru asigură un sistem de acoperiș sau fațadă cu viață lungă. Toate metalele sunt 100% reciclabile.

INSTALARE RAPIDĂ

Inginerii ISCOM au proiectat sistemul Riverclack® Agora în conformitate cu aceleași principii cu ale panourilor noastre originale Riverclack®, deci instalarea este la fel de rapidă si fără complicații.

FIXARE INVIZIBILĂ

Panourile sunt instalate manual si prin presare cu piciorul, fără a avea nevoie de scule si utilaje speciale sau suruburi cu penetrare pt. fixarea acoperișului. Sistemul de blocare “secret fix” permite dilatarea termică a panourilor.

RENTABIL

Riverclack® Agora utilizează aceleași materiale și tehnici de instalare ca sistemul Riverclack® original, impreună cu versatilitatea de a funcționa ca și acoperiș și placare perete, rezultând o altă soluție eficientă la costuri.

COMPLET CIRCULABIL

Grație “temperamentului” metalelor utilizate, este posibil să se circule pe panouril după instalare, fără a crea nici o deformare permanentă, chiar și după nenumărate solicitări pe suprafața lor.

REZISTENT LA APĂ

Cu toate că la o ploaie puternică jgeaburile construcției se umple imediat cu apă, astfel încât îmbinarea dintre cele două panouri adiacente este scufundată, îmbinarea de înaltă rezistență, blochează apa să pătrundă cu ușurință în zona de cuplare a 2 panouri. În cazul în care acest lucru se întâmplă, canalul de drenaj captează apa si ruleaza departe de jgheab.