Materiale, Finisaje si Culori
acoperisuri si fatade ventilate
sisteme de acoperisuri
302
page-template-default,page,page-id-302,qode-social-login-1.1.2,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,side_area_uncovered,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
Title Image

O ALEGEREA SELECTĂ A METALELOR

În plus față de aliajul superior de aluminiu 5754 – cu eficacitatea sa rezistența la coroziune de neegalat, rezistența mecanică și de cost – Riverclack® este de asemenea disponibil fabricat pentru acoperișuri si fațade în cupru, oțel inoxidabil, titan zinc sau zinc, pre-galvanizat.

Toate metalele sunt certificate și provin de la furnizori de calitate premium, dar fiind Riverclack®, avem un proces unic pentru testarea în continuare înainte de a le folosi pentru sistemele noastre de acoperișuri.

Materialele sunt verificate la parametri de importanță crucială, cum ar fi rezistența la tracțiune, duritate scară-Brinell și punctul de randament pentru a asigura conformitatea deplină cu standardele stricte de fabricație a Riverclack®.

5754 Aliaj Aluminum

Ușor, puternic și inoxidabil, aceasta este soluția cea mai eficientă a costurilor. În contact cu aerul, un strat dur, transparent de oxid de aluminiu care rezistă la acțiunea corozivă suplimentară acoperă rapid suprafața de aluminiu, oferind acoperis cu o durată de viață extrem de lungă. Riverclack® 5754 aliaj este utilizat în starea fizică H18 / 19, care are o rezistență mecanică remarcabilă atât trafic pietonal și grindină.

CUPRU

Un metal elegant pentru acoperisuri este cuprul, care este, de asemenea, foarte rezistent la coroziune. Cupru dezvolta o “patină” în mediul exterior, transformându-l de la maro auriu la umbra sa unică și estetic izbitoare albastru-verde.

OŢEL INOXIDABIL

Un material extrem de rezistent pentru acoperisuri, care cu greu se subțiază în timpul utilizării. Oțel inoxidabil este alegerea ideală în cazul în care rezistența totală la coroziune este o prioritate. În medii puternic corozive, de exemplu, sau pur și simplu atunci când sunteți în căutarea pentru o mare valoare într-un material foarte atractiv.

TITANIUM ZINC

Titan-zinc are o calitate estetică foarte distinctivă, datorită patinei sale frumoase gri. Este maleabil și așa mai departe, spre deosebire de alte materiale utilizate pentru panourile Riverclack®, este nevoie de un suport rigid, pentru a permite circularea pe acoperiș.

Finisajul

Riverclack® este cel mai frecvent furnizat în 5754 H18 din aliaj de aluminiu, dar panourile noastre de acoperiș sunt disponibile într-o varietate de metale, culori și finisaje. Cupru, oțel inoxidabil și titan zinc, sunt toate disponibile ca opțiuni, provenind de la furnizori de prima clasă și au fost supus unor teste pentru parametrii cruciali, cum ar fi rezistența la tracțiune, în fabrica noastră.

În funcție de alegerea materialului, de asemenea, suntem capabili de a oferi o varietate de finisaje din metal. Acoperișuri anodizate sau gofrate (stucco) din aluminiu sau în diferite stadii de zinc pre-oxidat sau cupru pre-patinat, astfel aveți garantat un finisaj perfect pentru a spori caracterul clădirii.

ALUMINIU Gofrat (stucco)

Embosarea este un model unic de gofrare tip stucco, pe lângă calitățile sale estetice, ajută la reducerea efectului de orbire si refexie lumină, o problemă importantă cu aeroporturi și clădirile de lângă autostrăzi sau drumuri aglomerate.

ALUMINIU ANODIZAT

Anodizarea Aluminiului ofera un finisaj mat estetic atrăgătoar, precum și un strat suplimentar de protecție împotriva agenților atmosferici.

CUPRU PRE-patinat

Cuprul este disponibil în diferite stadii de oxidare și de patinare.

PRE-oxidare ZINC

Zincul, care este întotdeauna pre-oxidat, oferă posibilități arhitecturale dramatice cu combinațiile sale ultra-moderne de nuante mai inchise si mai usoare.

CULOAREA

CONTEAZĂ

Culoarea este o parte esențială a designului arhitectural. Aluminiu, oțel inoxidabil și oțel galvanizat Panourile Riverclack® sunt disponibile într-o gamă largă de culori acoperiri standard poliester sau PVDF, pentru a exprima caracterul și ambianța clădirii.

Culori cu rezistenta mare la reflexive lumina “SRI” (Solar Reflectance Index) sunt disponibile pentru a ajuta la răcirea acoperișului și pentru a reduce efectul de incălzire “UHI” (Urban Heat Island). Culorile pot contribui, de asemenea, la creditele/normele LEED pentru clădirea dumneavoastră.