Cataloage
sisteme de acoperisuri si fatade ventilate fabricate din aluminiu , cupru sau otel inoxidabil, in forme convexe si concave.
acoperisuri cupru, aluminiu si otel inoxidabil
252
page-template-default,page,page-id-252,qode-social-login-1.1.2,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,side_area_uncovered,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
Title Image

Catalog Riverclack® RO (pdf 3,7 MB)

Catalog Riverclack® EN (pdf 2,3 MB)

ACOPERISURI AUTOPORTANTE RIVERCLACK ®

Din moment ce am început în urmă cu aproximativ 30 de ani, Riverclack® a fost întotdeauna orientat în a ajuta clienții noștri să realizeze acoperișul lor ideal. Liber de restricții sau idei preconcepute cu privire la ceea ce este și nu este posibil. Viziunea creativa a arhitectului, fără compromisuri funcționale sau estetice.

Sinteza perfectă de formă și funcție, sistemul de acoperiș autoportant metalic Riverclack® vă oferă o soluție de performanță unică, pentru placarea metalică a acoperișurilor plate, curbate și acoperișuri mai complexe în formă.

Sistem – Linii Directoare – Montaj (pdf 986 KB)

 

INSTALAREA ACOPERIȘULUI METALIC RIVERCLACK®

Toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica, comanda, instala și menține acoperișul metalic Riverclack®. De la alegerea materialelor și a culorilor la detaliile tehnice ale sarcinilor de zăpadă și rezistența la vânt, de la liniile directoare privind transportul și manipularea la instalare practică ghiduri prin dreptul la detalii cu privire la modul de a menține acoperis de-a lungul anilor, broșura liniile directoare de sistem are toate informațiile ai nevoie.

DETALII TEHNICE (pdf 2,3 MB)

 

DESENE TEHNICE ȘI INFORMAȚII

Desene tehnice și note cu privire la toate produsele Riverclack® și accesoriile destinate scopurilor de referință. Pentru a fi sigur că aveți informații actualizate cu privire la toate produsele noastre descărcați cea mai recentă versiune a desenelor de detaliu Broșura Departamentul tehnic ISCOM care este întotdeauna disponibilă pentru a răspunde la orice întrebări ați putea avea.

Catalog Riverclack® AGORA (pdf 980 KB)

 

FAȚADA a V-a LE Corbusier

Conceptul de acoperiș ca “a cincea fațadă”, introdusă de Le Corbusier, este acum mai relevantă decât oricând: fie înclinate sau plate, acoperișuri sunt o parte importantă a esteticii exterioare a unei clădiri.

Folosind aceeași tehnologie unică ca revolutionara Riverclack®, noul system de acoperiș metalic elegant Riverclack® Agora oferă un finisaj cu aspect plat si perfect neted, sofisticat, pentru a cincea fațada a clădirii tale.

Catalog Energie Sustenabila  (pdf 1,6 MB)

 

CĂTRE SOLUȚII VERZI / ECO

Fie că sunteți în căutarea de a reduce emisiile de CO2 sau costurile energetice, produsele Riverclack® ecologice și soluții de construcții ecologice ajuta să vă îndepliniți obiectivele de durabilitate, fără a compromite calitatea.

Oferim 4 sisteme complete solare fotovoltaice care combină sistemul nostru de Riverclack® acoperis autoportant metallic, la alegere cristalin, film subțire și panouri fotovoltaice pentru a asigura satisfacția dvs. și o producție maximă de energie.

De asemenea, oferim diverse opțiuni pentru a crea propriul acoperis verde, pentru un acoperis urban eco, prietenos cu mediul și un efect de răcire asupra clădirii de mai jos.